Tweede editie DOE’T! Festival groot succes

VEGHEL - Met ruim 1.200 verkochte tickets, was de tweede editie van het CHV Academy DOE’T! Festival op zaterdag 13 april een succes. Basisschoolleerlingen uit Meierijstad hebben met glinsterende ogen en rode wangen de Noordkade in Veghel overgenomen.
Fotograaf: Corinne Jansen-Vulders

Kinderen kregen de kans om zich helemaal uit te leven met een scala aan activiteiten die de verbeelding prikkelden. Van het proeven van verschillende instrumenten, tot spelen in de kindermuziektuin en zelfs het ontmoeten van de leden van Hippe Gasten, die de opening en afsluiting een spetterend randje meegaven. Uiteraard ontbraken de optredens, mini-exposities en workshops van de kinderen uit de klassen van CHV Academy niet. De hoogste groepen toonden hun talenten aan het enthousiaste publiek.

Directeur Barbara Brouwer kijkt met tevredenheid terug op het festival: “Wat heb ik genoten van al die blije kids en hun ouders! Ze stonden te rocken bij het optreden van de Hippe Gasten, konden allerlei muziekinstrumenten uitproberen, gedichten maken, een zonnebril pimpen, dansen en spelen in de muziekspeeltuin. En natuurlijk hadden de kinderen uit de CHV Academy klassen kunstwerken gemaakt voor de exposities en optredens voorbereid. Trotse en blije kinderen en trotse en blije ouders, wat willen we nog meer. Fantastisch dat wij dit gratis kinderkunstfestival kunnen organiseren!”