Twee Tonproatkampioenen bij Wannuh Klets in Olland

OLLAND - Na twee gemiste edities van Wannuh Klets staan de artiesten weer te trappelen. In de Wannuh Klets editie van dit jaar staan twee kampioenen op het podium. Voor wie zich wil verzekeren van een kaartje kan op zaterdag 19 november van 10 tot 12 uur in De Loop’r terecht.

Twee kampioenen
Het gemis van de afgelopen jaren wordt ruimschoots goedgemaakt met optredens van twee Tonproatkampioenen. Nulander Dirk Kouwenberg treed op met zijn kampioensbuut Roodkapje en Theo Nellen uit Heide-Venray en Groot-Limburgs Kampioen, gaat zijn Limburgs dialect wat aanpassen aan het Brabants gehoor met zijn creatie Frits Rits, kleermaker van de high society.

Deze editie van Wannuh Klets is op zaterdag 17 december in De Loop'r in Olland. Wannuh Klets is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de best bezette Tonproatersavonden in de regio. Naast de tonpraoters is er ook een optreden van een cabaretgroep. TADAA! staat voor: entertainment, cabaret en muzikaliteit op een bedje van humor, overgoten met een heerlijk Helmonds sausje.

Voorverkoop

De voorverkoop start op zaterdag 19 november van 10 tot 12 uur in De Loop’r. Voor de overgebleven plaatsen kan men ook daarna nog terecht aan de bar bij De Loop’r of via e-mail: moos@moos.cc.

Tonproatavond van Wannuh Klets in Olland
Fotograaf: Wannuh Klets