Twee kampioensteams bij Badmintonclub BC’67

VEGHEL - Afgelopen zondag werd het 1e team van BC’67 kampioen in de 3e divisie. Ook het 4e team ging er met de titel vandoor. Beide Veghelse badminton teams speelden een thuiswedstrijd in sporthal De Bunders.
Team1 kampioen, vlnr: Harm van Rozendaal, Rebecca Verhofstadt, Marsha Hellings, Menno Hellings, Kelly Verkooijen
Fotograaf: BC'67

Het was een spannende laatste speeldag in de landelijke bondscompetitie, die in september 2023 van start ging. BC’67 Veghel-4 stond al enkele weken bovenaan in hun poule (6e divisie, afdeling 21). Zondag speelden de teamleden tegen Geldrop BC-8. Het Veghelse team wist goed te scoren. Slechts een wedstrijd (een driesetter) werd door het gastteam gewonnen. De eindstand werd uiteindelijk winst voor Veghel: 7-1. En daarmee was de kampioenstitel binnen.

1e Team
Het 1e team van BC’67 Veghel speelde zondag tegen Oosterhout BC-1. Dit was de laatste wedstrijd in de 3e divisie (afdeling 4) van de Nederlandse bondscompetitie. Met winst bij de dubbels werd goed gestart. In de single-partijen scoorde Oosterhout een punt. De mixed-dubbels waren aan elkaar gewaagd. Met een driesetter voor Harm van Rozendaal en Marsha Hellings en een verlenging voor Menno Hellings en Rebecca Verhofstadt was het tot het laatst spannend. Met een ruime overwinning van 7-1 werd het 1e team kampioen. Veghel speelt volgend seizoen in de 2e divisie.

Team1 kampioen, vlnr: Harm van Rozendaal, Rebecca Verhofstadt, Marsha Hellings, Menno Hellings, Kelly Verkooijen
Fotograaf: BC'67
Team 4 kampioen, vlnr: Pieter van Dijk, Julia Kostermans, Jesse van Dijk, Rohan Bachoe, Hanna Oonincx
Fotograaf: BC'67