Twee filmvoorstellingen in 't Spectrum

Misbehaviour en The Tabacconist

SCHIJNDEL – In ’t Spectrum in Schijndel worden twee films vertoond. Donderdag is de film Misbehaviour te zien en vrijdag 25 september staat The Tobacconist op de rol.

Misbehaviour is een film met Bob Hope. In 1970 vindt de Miss World-verkiezing plaats in Londen, met de Amerikaanse komedie-legende Bob Hope als presentator. De show is in die tijd met meer dan 100 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma ter wereld. De dan net opgerichte Women’s Liberation Movement, die de verkiezing ziet als een vernedering van vrouwen, besluit de live-uitzending van de show te verstoren.

Vriendschap met Sigmund Freud

The Tabacconist is het verhaal over een jongeman en zijn vriendschap met Sigmund Freud voor de tijd van de Duitse annexatie in Wenen. De zeventienjarige Franz (Simon Morzé) reist naar Wenen om in de leer te gaan bij een sigarenhandelaar. Daar ontmoet hij de vaste klant Sigmund Freud (Bruno Ganz). Franz is geïntrigeerd door het werk en de kennis van Freud en na verloop van tijd vormt er een unieke vriendschap tussen de twee.

Beide filmvoorstellingen beginnen om 20.00 uur. Uitgebreide informatie is te vinden op de website van ’t Spectrum.