Twaalf topacts bij indoorfestival Alive & Kicking

Wetnecks

VEGHEL – Het Alive & Kicking Festival transformeert de Cultuurfabriek op Noordkade zondag 27 november in een indoor festivalparadijs met voor elk wat wils. Van 14.00 tot 21.00 uur wordt het festivalseizoen afgesloten met twaalf topacts op drie podia.

Op dé afterparty van het seizoen trekt een keur van muzikanten alles uit de kast om nog even voor de winterstop te vlammen. Het Alive & Kicking festival is een samenwerking tussen Cultuur Haven Veghel en Live & Booking.

Voor iedereen wat
Komende editie spelen twaalf topacts verspreid over De Afzakkerij, Podiumzaal en De Malerij, waaronder Tawny Brothers, The Wetnecks (USA), Livin’room, Heavy Hoempa, Paul & Pelle, RUM, Spiet, Stoned and Frenz, Alice Spings, Fritz & Danny en meer.

Amerikaanse Hillbillies
Een succesvolle band is The Wetnecks. Hét Hillbilly-feest der herkenning met een mix van Blue Grass, Pop, Country, Dance en Rock-’n-roll. Vijf broers, een oom en een outlaw zijn compleet de weg kwijt maar vinden elkaar uiteindelijk in een Hillbilly band. Vanuit hun hometown Littleville, Alabama zijn ze hard op weg om Nederland opnieuw te overvallen met een aanstekelijke, muzikale mix die is overgoten met een spicy Wetnecks BBQ-saus. Paaspop, 7th Sunday, FestyLand en de Zwarte Cross stonden al eerder met de handen omhoog voor deze niet te missen band uit de USA! Je bent dus gewaarschuwd!


Tawny Brothers

Berg plezier
En wat dacht je bijvoorbeeld van de Tawny Brothers. Gewapend met Southern rock, blues, Americana & country halen de nostalgische sferen en gerijpte muziek naar het podium! Een Southern Style band met covers van o.a.: Eagles, Chris Stapleton, Lynyrd Skynyrd, Eric Clapton, CCR, Nathaniel Rateliff & Willie Nelson. Gedreven door Tawny Port en een berg plezier, maken ze sinds mensenheugenis muziek met elkaar. Anno 2018 doen ze dit onder de naam: Tawny Brothers. Kortom een jonge band met een bak ervaring! ‘Life is too short without tawny port!’

Tickets zijn in de voorverkoop voor slechts 15 euro (excl. fee) te bestellen via www.aliveandkickingfestival.nl.