TV de Kienehoef schrapt alle toernooien

SINT-OEDENRODE -Door verscherpte coronamaatregelen is het tennispaviljoen vanaf 29 september in ieder geval 3 weken dicht en mag er geen publiek meer aanwezig zijn op het park. Na afloop van de sportbeoefening (vrij spelen, trainen en/of competitie) moeten spelers direct het tennispark verlaten.

Geen toernooien in 2020

In de komende maanden stonden nog enkele toernooien gepland: Clubkampioenschappen, Kind-Ouder Toernooi, Meierijstad Toernooi en het Kersttoernooi. In overleg met de werkgroep Toernooien en de organisatie van het Kind Ouder Toernooi heeft het bestuur besloten dat deze toernooien dit jaar niet plaatsvinden. Ook de wintercompetitie gaat niet door.

Op 20 oktober worden de maatregelen geëvalueerd. Tot nu is er een keer controle geweest van de gemeente op de uitvoering ervan en daarbij is geconcludeerd dat alles goed geregeld was.

Gezien de aanscherping van de maatregelen verwachten men de komende tijd nog vaker controles, ook in de avonden. De leden worden dringend opgeroepen om zich aan de gestelde regels te houden. Met name het afstand houden van 1,5 meter als zij staan te wachten voor een baan.