TTCV viert 60-jarig jubileum, icoon komt op bezoek (video)

VEGHEL – 2024 staat voor tafeltennisclub TTCV uit Veghel in het teken van het 60-jarig jubileum. Gedurende het jaar staan er een aantal activiteiten op het programma. Zondag 3 maart verwelkomde de vereniging iedereen die TTCV een warm hart toedraagt tijdens een speciale receptie.

Bij binnenkomst kregen alle gasten gebak met koffie of thee. Toen iedereen binnen was, begon de receptie met een woordje van dagvoorzitter Erik ter Heide die wat meer vertelde over de speciale aangelegenheid. Daarna was de microfoon voor voorzitter Aris van Galen, die wat meer vertelde over de historie van de club.

De ogen van de aanwezigen werden vervolgens gericht op een speciale gast. Bettine Vriesekoop, de grootste tafeltennisser die Nederland heeft gekend, kwam een demonstratie geven, samen met enkele spelers van het eerste- en tweede team en een aantal jeugdspelers. Soms werden er plotseling ook nog mensen uit de zaal gevraagd om zich bij hen te voegen. Zo bleef iedereen op scherp staan.

Tegen het einde van de middag was er nog tijd om onder het genot van een drankje na te kletsen en herinneringen op te halen. Rond de klok van vijf uur gingen de aanwezigen weer richting huis, maar niet zonder een speciaal aandenken. De gasten kregen allemaal een jubileumspeldje – die toepasselijk de vorm van een tafeltennisbatje had – mee naar huis.

TTCV organiseert later dit jaar nog meer activiteiten, zoals een fietspuzzeltocht, jeugdkamp en feestavond.