Torenconcert Flor de Amor in Knoptoren

SINT-OEDENRODE - Drie stralende vrouwen en één bijzondere man betreden op zondag 2 oktober om 11.30 uur in De Knoptoren in Sint-Oedenrode het podium. Zij laten Argentijnse tango’s, Cubaanse bolero’s en eigen Spaanstalige liederen klinken in heerlijke arrangementen, spontane improvisaties en overtuigende vocalen. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en toegangskaarten dienen te worden gereserveerd via de website www.rooiskultuurkontakt.nl

Opzwepende ritmes
Een flinke dosis humor en levendigheid wordt afgewisseld met liederen van ontroerende eenvoud. Maar wanneer de dames van Flor de Amor los gaan in opzwepend wordende ritmes en veranderen in ontembare podiumbeesten moet de enige heer in het gezelschap dit lijdzaam aanzien totdat hij besluit de andere kant van zichzelf in de strijd te gooien.

Hofleverancier
In dit Torenconcert speelt Flor de Amor het programma ”La Ultima Roca” - De laatste rots. Zoals in al de jaren van haar bestaan verloochent Flor de Amor haar Latijns-Amerikaanse karakter niet. In La Ultima Roca zijn teksten en composities van eigen hand, gedreven door levenservaring en vakmanschap. De stem van Sandra Coelers dringt door tot in het wezen van de dingen, zuiver, helder, lenig en warm. Als gitarist is zij drager van de liedkunst en hofleverancier van de composities.

Vuurpaard
Marjolein van Kempen blaast met haar klankimprovisaties op de dwarsfluit het zoete imago van dit instrument omver. Uit haar alt- en basfluit blaast zij sensuele en mysterieuze klanken. Als enige man in het midden, of hij nu de accordeon of de mandola bespeelt, Fried Manders trekt argeloos volle maan en sterren uit de hemel. Marlon van Mook is als contrabassist het zonnige vuurpaard. Zij stuwt de bandleden voort als een stoomlocomotief om even later in de rustgevende laagte van haar spel tot ontspanning te komen. Voor meer informatie, mail muziek@rooiskultuurkontakt.nl.

Orkest Flor de Amor
Fotograaf: Bron: Rooiskultuurkontakt