Topacts naar Rock Am Ringoven

MARIAHEIDE – Rock Am Ringoven dat op zaterdag 6 mei 2023 wordt gehouden heeft twaalf topacts op het affiche staan. Niet alleen landelijke bekende namen als Brucified en Rick de Leeuw zijn dan in Mariaheide te bewonderen. Ook regionale publiekslievelingen als Stormz en Hippe Gasten staan op het programma.

Rick de Leeuw zingt ook na de Tröckener Kecks nog steeds met Hart en Ziel. Brucified won op tv met The Battle of The Tributebands een optreden in de Ziggo Dome. De mainstage van Rock Am Ringoven is de volgende arena die door deze Bruce Spingsteeen-vertolkers veroverd gaat worden. Maar eerst zijn op dat podium nog de Hippe Gasten te zien met hun kinder-rock-show. Net als de andere regionale trekkers zoals Stormz, One Dollar Quartet, Tawny Brothers, Helldriver en de Normaal-tributeband Kiek Uut.

Kaartjes nu al te koop
Steek d’n Draak gooit snoeiharde metal tot aan 80's knuffelrock in een schunnig Nederlandstalig jasje. DJ ‘Marijn draait door’ is tussen al het muzikale geweld het sausje dat de boel aan elkaar plakt, zo laat de organisatie weten. Kaartjes kosten 20 euro en zijn nu al te koop via www.rockamringoven.nl.

De groep Steek d'n Draak