Top gitarist geeft concert in Nijnsel

Dennis van der Sanden geeft een gitaarconcert in De Beckart in Nijnsel

SINT-OEDENRODE – Top gitarist Dennis van der Sanden, oorspronkelijk afkomstig uit Sint-Oedenrode, geeft vrijdag 6 januari om 20.00 uur een concert in De Beckart in Nijnsel. De avond is georganiseerd door zijn dorpsgenoot Nico van de Wetering, die de avond zelf opent met luisterliedjes in het Brabantse dialect.

Dennis van der Sanden studeert momenteel aan een van de beste gitaarscholen van de hele wereld: het Barklee College of Music in Boston in de Verenigde Staten. Om Dennis financieel te steunen is eerder geld opgehaald via een crowdfunding actie. Zijn gitaarstudie is nu bijna klaar. Mensen die een donatie deden krijgen als dank gratis toegang tot het concert. Andere belangstellenden betalen vijf euro.

Fingerpicking
Dennis maakt gebruik van de zogenoemde fingerpicking techniek. Tijdens de avond zal hij uitleggen hoe deze techniek werkt en hij die gebruikt. Uiteraard laat Dennis ook horen wat hij allemaal zelf kan en volgens de kenners is dat van wereldklasse! Na het concert is er nog een meet-and-greet sessie. Belangstellenden kunnen Dennis dan vragen stellen.

Kaartjes à 5 euro kunt u bestellen via: info@nicovandewetering.nl of zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Beckart (contant).

Dennis van der Sanden aan het werk in Boston