Theo en Marietje hebben al zestig jaar een goed huwelijk

MARIAHEIDE - Theo en Marietje van Kessel-Rovers uit Mariaheide trouwden op 22 januari 1964. Zij kregen vier zonen; René, Alfons, Paul en Edwin. Ook hebben ze elf kleinkinderen en één achterkleinkind. “Het is altijd een goed huwelijk geweest zonder tegenslagen. Ze zijn nog steeds verliefd en hebben iets voor elkaar over”, aldus de zonen over hun ouders. Burgemeester Kees van Rooij bezocht hen op de huwelijksdag.
Theo en Marietje van Kessel-Rovers uit Mariaheide zijn een diamanten huwelijkspaar.

Vader Theo had een boerderij met koeien en varkens. Moeder Marietje werkte eerst als huishoudelijke hulp voordat ze mee ging werken in het bedrijf. Het bedrijf is in de familie gebleven. Een kleindochter zit al in de maatschap. Theo geniet op zijn oude dag van het bedrijf: “Het is een mooi vrij beroep in de natuur.”

Het diamanten echtpaar is blij met het grote feest ter gelegenheid van het zestigjarig jubileum. Ook zijn Theo en Marietje te spreken over het bezoek van de burgemeester.  Zoon Alfons: “Ons pa en ma hebben netjes voor ons gezorgd. We kwamen in onze jeugd nooit iets tekort. We gingen in plaats van lange vakanties met zijn allen dagjes weg.”