Thema ‘vakantie’ tijdens Café Breinavond in Schijndel

MEIERIJSTAD - Café Brein is een ontmoetingsplek voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten, voor zorgverleners en andere geïnteresseerden. Bij mensen met NAH is sprake van een beschadiging van de hersenen als gevolg van bijvoorbeeld een hersenbloeding, ongeluk of hartstilstand.

Tijdens de Café Breinavond van maandag 18 juli is het thema vakantie. ”Komende week ga ik op vakantie. Zin in”, zullen de meeste mensen zeggen. maar lotgenoten met NAH hoor je al denken…pff mij te vermoeiend, te veel stress, prikkels. Weg structuur, weg ritme. Ik blijf liever thuis. Herkenbaar? Willem Sneijders neemt je mee in de wereld van vakantie met NAH door middel van sketches en voorbeelden. Heeft u zelf of een familielid niet aangeboren hersenletsel (NAH)? Dan bent u bij deze uitgenodigd om aanwezig te zijn

Aanmelden niet meer nodig
Café Brein is voor de regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint-Oedenrode. De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 18 juli 2022, van 19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur) bij Zorghoeve ’t Binnenveld, Boxtelseweg 5, Schijndel. Vooraf aanmelden is niet meer nodig. Voor meer informatie kunt u bellen naar: Welzijn de Meijerij Schijndel, Monique Wolters, 06-205 87 089.

Logo Café Brein