Theaterkoor Stem komt met ‘Vlucht naar de vrijheid’

EERDE - Theaterkoor Stem komt met een nieuwe productie ‘Vlucht naar de vrijheid’. Anderhalf jaar heeft het theaterkoor gewerkt aan deze zelf geschreven muziektheaterproductie. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020 in De Brink in Eerde.

Escaperoom
Het verhaal neemt je mee naar een escaperoom waar twee groepen met elkaar de strijd aan gaan om zo snel mogelijk uit meerdere kamers te ontsnappen. Als je maar gebruik maakt van elkaars kwaliteiten kan dat toch niet zo moeilijk zijn! Maar de samenwerking loopt allesbehalve op rolletjes. Wie had gedacht dat het thema ‘Vlucht naar de vrijheid” je heen en weer zou slingeren tussen heden en oorlogsverleden? Of dat je letterlijk ervaren zou, wat je liever vergeten was? Onverwachtse wendingen zorgen er zelfs voor dat de medewerkers van de escaperoom het overzicht verliezen en de chaos is compleet! Reden genoeg voor grappige, ontroerende en verstillende momenten waarin alles en iedereen (zowel muzikaal als theatraal) mee wordt genomen in de Vlucht naar de vrijheid! Voor meer informatie en het bestellen van kaartjes kijk op de website www.theaterkoorstem.nl.
Theaterkoor Stem
Theaterkoor Stem bestaat sinds begin 2015 en is ontstaan vanuit Theaterkoor Rooi. Sinds 2007 maakt Theaterkoor Rooi producties en die kennis en ervaring vormen de basis voor Theaterkoor Stem. De activiteiten van het koor worden mede mogelijk gemaakt door de stichting Theaterkoor Stem.