Theaterkoor Stem komt met nieuwe versie 'We want More'

SINT-OEDENRODE – Theaterkoor Stem in Sint-Oedenrode gaat in juni een eigen bewerking uitvoeren van de voorstelling ‘We want More’, een theaterproductie die in 2016 drie maanden lang te zien was in verschillende Nederlandse theaters.

‘We Want More!’ is een vrolijke muzikale voorstelling over een popkoor dat na ruim 25 jaar bij elkaar komt voor een spetterend reünie optreden. De nummers van toen passeren de revue en er worden nieuwe nummers ingestudeerd. Allemaal om nog één keer met elkaar te schitteren op het podium. Tijdens het weerzien worden herinneringen opgehaald en komt iedereen erachter hoe het de afgelopen jaren is gegaan in het leven van de koorleden. Maar, voordat het koor aan het optreden kan beginnen, moeten nog vele obstakels worden overwonnen.

Bewerking
Koorregisseur Anne-Sofie van der Weijden was destijds als regieassistent nauw bij deze productie betrokken. Voor Stem heeft zij dit stuk bewerkt. Samen met dirigent Wim Reijnders en koordeelnemer Mirjam Vermeulen zijn nieuwe nummers gekozen en is dit stuk helemaal op maat gemaakt.
“Na de covid-pandemie staat het koor te popelen om weer het podium op te kunnen gaan en er een spetterende voorstelling van te maken. En zoals van Theaterkoor Stem verwacht mag worden, staat de show garant voor een ontspannend avondje uit met prachtige liedjes uit verschillende muziekstijlen, ondersteund door visuele effecten en een heuse live band!”, zo meldt Stem.
De kaartverkoop voor ‘We want More’ start 1 maart via www.theaterkoorstem.com