Theater De Blauwe Kei heeft nieuwe Juniorbaas

MEIERIJSTAD – Soumaya uit Veghel is de nieuwe Juniorbaas geworden voor het theaterseizoen 2020-2021 van De Blauwe Kei. Zij werd door een jury, bestaande uit redacteuren van lokale kranten en directeur Harry Vermeulen gekozen uit drie negenjarige theaterliefhebbers.

Harry: “Het zijn natuurlijk alle drie toppers. Mooi om te zien dat ze op hun leeftijd al zo’n liefde voor theater hebben ontwikkeld. Toch moesten we één winnaar kiezen en dat was nog best pittig, maar het is gelukt. Met Soumaya hebben we een vrolijke, energieke en enthousiaste Juniorbaas in huis gehaald, die graag voorstellingen ziet, en zelf ook ambities heeft om het podium te betreden.”

We gaan dus nog veel horen van Soumaya, die hartstikke blij is met het nieuws. “Ik vind het super leuk dat ik gewonnen heb! Het is natuurlijk ook wel een beetje spannend, maar ik heb er vooral heel veel zin in. Ik houd van lachen. Samen met mijn moeder bezoek ik De Blauwe Kei regelmatig voor een voorstelling. Ik droom er dan weleens van dat ik ooit de kans krijg om ook in zo’n show te spelen. Het lijkt me zo leuk en bijzonder om in de spotlights te staan en wordt dan ook dolgraag Juniorbaas! Voor mij is het een droom die uit komt.”

Soumaya Sellam krijgt als Juniorbaas drie voorstellingen cadeau en staat het hele theaterseizoen in de spotlights. Er wordt een professionele fotoshoot gemaakt en Soumaya speelt de hoofdrol in een aantal Juniorvlogs. Ook mag zij achter de schermen kijken en kennismaken met artiesten tijdens een Meet & Greet.

Voor het nieuwe theaterseizoen staan er verschillende jeugdvoorstellingen op het programma. Belangstellenden kunnen zich abonneren op een speciale Junior nieuwsbrief en berichten volgen op de Junior facebookpagina.