Terug in de tijd met Do the Dishes in De Afzakkerij

VEGHEL - Op zondagmiddag 1 mei is er om 15.00 uur een ‘live’ optreden van de formatie ‘Do the Dishes‘ in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Do the Dishes is een semi–akoestisch trio, dat bekende maar ook minder bekende covers speelt uit het tijdperk van ‘voor de vaatwasmachine’ van onder andere Chris Isaak, Barclay James Harvest, The Beatles, Dave Berry en andere klassiekers. Niet om deze precies na te spelen, maar om er een geheel eigen versie van te vertolken. De toegang tot het optreden is gratis.

De vaste bezoekers van het Veghelse cultuurcafé zullen ze nog niet vergeten zijn. Ze waren al muzikale gasten toen Kunstgroep De Compagnie nog elders was gehuisvest. De stemmen en het spel van Jos, Frank en Pieter sluiten nog steeds naadloos op elkaar aan. Dat maakt het fijn luisteren en er wordt zelfs hier en daar een aanzet gedaan tot een dansje.

Afscheidsconcert
Acht jaar geleden zijn ze eigenlijk gestopt, het was mooi geweest. Een afscheidsconcert bij De Compagnie, toen nog in de galerie aan het Veghelse Middegaal. Door corona werden geplande nieuwe optredens continue verzet. Nu hebben ze er weer echt heel veel zin in, natuurlijk ook weer voor de oude bekenden. Interactie met het publiek vinden de bandleden belangrijk. Dus praat, lach, luister, dans, drink en geniet van Do the Dishes.

Band Do the Dishes