Symfonie van smaken in de Gasthuishoeve

SINT-OEDENRODE – Muziekvereniging Meierijstad organiseert op zondag 25 mei ‘Symfonie van Smaken. Hierin worden gasten door middel van muziek en eten door verschillende werelddelen begeleid.

De avond zal om 19:30 uur beginnen. In het eerste deel zullen de bezoekers door de slagwerkgroep meegenomen worden door Afrika en Noord-Amerika. Na de pauze zijn Azië en Zuid-Amerika aan de beurt, onder begeleiding van het Harmonieorkest . In beide delen zal WIU (Werk in Uitvoering, het opleidingsorkest) een speciaal nummer opvoeren. Tijdens het luisteren naar de muziek, krijgen de gasten ook een aantal gerechten geserveerd die passen bij deze regio’s, verzorgd door Smaakroute Rooi.

De avond begint om 19.30 uur in de Gasthuishoeve, Kremselen 2 in Sint-Oedenrode. De zaal is open om 19.00 uur. Een aantal Vipplaatsen is toegewezen aan Stichting Met je Hart Rooi. De overige kaarten zijn vanaf vrijdag 26 april 18.00 uur te bestellen via www.muziekverenigingmeierijstad.nl. Voor de avond zijn 110 kaarten beschikbaar.