Storing in alarm zet nieuwe AH winkel Veghel in de rook

VEGHEL – Veghel heeft er sinds woensdag 15 november een tweede Albert Heijn bij, maar de klanten die donderdagmorgen vroeg voor de deur stonden kwamen toch even van een koude kermis thuis.
Door een interne storing van het alarmsysteem in de ‘nieuwe’ winkel aan De Boekt in Veghel Zuid ging vanmorgen voor openingstijd dat alarm af. En omdat de winkel is voorzien van een ‘Smokey Bandit’ systeem, dat de winkel vol met rook zet als het alarm af gaat, moest de winkel anderhalf uur lang gesloten blijven.
“Er was dus verder niets aan de hand, maar in zo’n situatie moeten we de winkel anderhalf uur luchten voordat we weer klanten mogen binnen laten”, aldus de bedrijfsleider.
De tweede Albert Heijn in Veghel was de afgelopen jaren een vestiging van Jan Linders en was daarvoor de 100e Jumbo supermarkt van Nederland.
Vorig jaar heeft Albert Heijn een aantal winkels van Jan Linders overgenomen en de winkel in Veghel is nu dus ‘omgetoverd’ tot een AH-vestiging,, met nog wel de aanvulling Jan Linders en ook in het assortiment van de winkel is die samenwerking nog terug te vinden.