Sportraad Meierijstad op zoek naar nieuwe leden Adviesraad

MEIERIJSTAD – Sportraad Meierijstad is op zoek naar mensen die actief willen bijdragen aan het sportbeleid binnen de gemeente. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 juni aanmelden via de website van Sportraad Meierijstad.

Als lid van de Adviesraad is men een essentiële schakel tussen de gemeente Meierijstad en de sport- en beweegwereld. Sportraad Meierijstad streeft ernaar om de stem van de inwoners te vertegenwoordigen en ervoor te zorgen dat sport en bewegen hoog op de agenda blijven staan.

De verwachte tijdsbesteding is overzichtelijk en deelname is op vrijwillige basis. Deelname is er goede manier om de kennis op het gebied van sport- en beweegbeleid te ontwikkelen. Daarnaast zorgt deelname voor een positieve impact op de gezondheid en het welzijn binnen de gemeente Meierijstad, en kunnen vrijwilligers hun netwerk uitbreiden met waardevolle contacten en. Ook ontwikkelt men competenties zoals strategisch denken, communicatieve uitdrukkingsvaardigheid, samenwerking en probleemoplossend vermogen.

Voor meer informatie en aanmelding, ga naar sportraadmeierijstad.nl