Sportieve cheque voor Met je Hart

VEGHEL – De ouderen van Met je Hart Veghel blijven de komende tijd verzekerd van leuke en lekkere uitjes. Dankzij een cheque van ruim € 1555,- die vertegenwoordigers van de stichting in ontvangst mochten nemen bij Sportstudio van Dijk aan De Heuvel in Veghel.

Het ruimhartige bedrag was door leden van de sportschool bijeen gefietst tijdens een spinningmarathon met als slogan: ‘Fiets mee voor het goede doel’. Om mee te doen moesten de sportievelingen betalen voor een plaatsje op een spinningfiets. Maar ook losse donaties waren welkom. Binnen korte tijd waren alle fietsen uitverkocht. Vooraf was unaniem bepaald dat de opbrengst van deze actie bestemd was voor stichting Met je hart Veghel. Een organisatie die zich lokaal inzet voor kwetsbare ouderen.

Ontmoetingen organiseren
Ine van Creij van stichting Met je Hart ging samen met 3 ouderen naar de sportstudie om de cheque in ontvangst te nemen. “Met dit geweldige bedrag kunnen wij weer mooie ontmoetingen voor kwetsbare ouderen organiseren. Zoals een lunch of diner bij diverse Veghelse horeca. Dit alles om deze mensen met elkaar in contact te brengen, te verbinden, en een gezellig uitje te laten meemaken”, aldus Ine. De meegekomen ouderen vertelden ook hoe blij ze waren met de door de stichting georganiseerde uitjes en hoeveel plezier ze hier aan beleven.

De uitreiking van de cheque