Speelschema derde divisie: Blauw Geel ’38/JUMBO opent met interessant weerzien

VEGHEL – Blauw Geel ’38/JUMBO opent het nieuwe competitieseizoen met een interessante thuiswedstrijd. Kozakken Boys komt op zaterdag 17 augustus op bezoek in het Prins Willem Alexander Sportpark.
Blauw Geel '38 verwees Kozakken Boys vorig seizoen nog terug naar de derde divisie

De twee ploegen werden vorig seizoen tijdens de nacompetitie aan elkaar gekoppeld. De Veghelse ploeg verwees toen na twee duels en penalty’s het team uit Werkendam terug naar de derde divisie. De ronde erna werd Blauw Geel uitgeschakeld door Genemuiden – wederom via penalty’s. De twee ploegen komen hierdoor dit seizoen uit in de derde divisie en mogen nu het seizoen tegen elkaar aftrappen.

Daarnaast valt op dat de Veghelaren het seizoen zullen afsluiten met een thuiswedstrijd tegen TOGB uit Berkel en Rodenrijs op 24 mei 2025. Beide ploegen troffen elkaar vorig seizoen ook al in de laatste speelronde. Blauw Geel had toen nog een kleine kans op het kampioenschap, maar zag deze verdwijnen na een 0-0 gelijkspel.

De derby’s die Blauw Geel ’38 dit seizoen speelt, zijn keurig verspreid over het hele seizoen. De 1e en 18e speelronde is Kozakken Boys de tegenstander. Tijdens speelronde 3 en 20 speelt de ploeg tegen UNA. OJC Rosmalen is de tegenstander tijdens speelronde 6 en 23. De ontmoetingen met Gemert staan tijdens speelrondes 11 en 28 op het programma.