Speciale kersteditie van Uurtje Klassiek

MEIERIJSTAD - Omroep Meierij TV zendt vanaf zaterdag 26 december een speciale kersteditie uit in de serie “Uurtje Klassiek”. Een Kerstconcert speciaal voor de mensen in zorginstellingen en al die mensen die aan huis gebonden zijn.

Monique van de Ven heeft met haar collega's Ellen Pieterse, Ben Brunt en dochter Michelle, Saskia Zoet en geluidstechnicus Patrick Schaafstal, in Friesland dit concert samengesteld. Bekende en minder bekende klassieke kerstliederen, begeleid door orgel, piano en viool. En zelfs Tante Trui en poppenspeelster Lydia Zwart spelen een rol in dit concert.

Opnames hebben plaatsgevonden in de Sint-Martinuskerk in Dokkum. Dit concert wordt ook in Friesland rechtstreeks beschikbaar gesteld aan zorginstellingen

Uurtje Klassiek is een huiskamerconcert dat oorspronkelijk was bedoeld voor alle mensen in zorginstellingen in Meierijstad en mensen die aan huis gebonden zijn en die door de coronacrisis niet naar concerten kunnen. Door de crisis kunnen musici niet meer naar de mensen toe. Zij nemen nu thuis de muziek op en Omroep Meierij zendt die afleveringen uit.

Deze nieuwe aflevering is te zien vanaf 26 december tot en met 7 januari. De uitzendtijden zijn zaterdag en zondag na RondOM van 15.00 uur, dinsdag na de nieuwsuitzending van 19.00 uur en donderdagmorgen na RondOM van 09.00.

Voor wie liever online kijkt sluiten we de nieuwste aflevering nu alvast bij.

U kunt alle afleveringen van Uurtje Klassiek ook bekijken op ons YouTubekanaal.