Speciaal programma voor kinderen op Koningsdag in Boerdonk

BOERDONK - Speciaal voor de Boerdonkse kinderen tot en met groep 8 zijn er op Koningsdag 27 april allerlei activiteiten in het dorp. De dag begint met het uithangen van de vlag en een parade van versierde fietsen vanaf 9.00 uur. De start is bij Den Hazenpot.

Stichting Algemeen Boerdonks Belang, een afgevaardigde van het college van B. en W. en (oud)gedecoreerden openen samen de parade.
Speciaal voor niet schoolgaande kinderen zijn er teken- en knutselspullen en mag er gegrabbeld worden in de speciale Winnie de Pooh-grabbelton. En ze kunnen geschminkt worden.
Van 9.30 – 11.30 uur is er een huifkarrentocht voor de jongste kinderen van groep 0, 1 en 2. De huifkar vertrekt vanaf Den Hazenpot naar een mooie speelplek. Rond 11.30 uur is de huifkar weer terug, waar een verrassing wacht.
Voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 is er van 9.30 – 11.30 uur een spellencircuit met bouncing balls, een mega elastiek, sjoelen, magisch jenga, groots voetbalflipper en de giga power race.
Daarna kunnen alle kinderen bijkomen tijdens een optreden van Clown Ronni Ballonni tot 12.15 uur.
De prijsuitreiking van het spellencircuit en de afsluiting van de ochtend is vervolgens van 12.15 – 12.30 uur. Een ding is zeker, alle kinderen gaan met een prijs naar huis.