Sinterklaas in de Drive through

VEGHEL – Vanwege alle coronamaatregelen moet de plaatselijke middenstand flinke aanpassingen doen. Op CHV Noordkade hebben ze daar niet zoveel moeite mee.

Creatief als ze zijn is de Koekbouw tot 5 december omgetoverd tot een Drive Through Speculaas Koekbouw. Voor kinderen moet deze Coronatijd toch gezellig blijven. Wat is er nou nog leuker dan met de auto een circuit door dit overdekte lekkerland te rijden. Niet alleen om cadeautjes te kopen. Ook menig kinderhart gaat sneller kloppen bij het zien van de bedrijvige Pieten die al het lekkers op een veilige manier bij de auto’s afleveren.

Ombouw naar Kerst
Direct na Sinterklaas tovert men de Koekbouw om in kerstsferen. Waar de organisatie met de komst van Sinterklaas en z’n Pieten toch even een unieke setting creëerde om bezoekers, jong en oud, toch even het Sinterklaasgevoel te geven, richt men zich met de kerst volledig op beleving. Voor meer informatie kan men contact opnemen via info@noordkade-veghel.nl Voor meer informatie en openingstijden zie ook www.noordkade-veghel.nl