Sint Cecilia uit Zijtaart samen met Gé Reinders in De Blauwe Kei

Foto Bob Bronshoff

In deze unieke samenwerking brengen Sint Cecilia en Gé Reinders zowel diens nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen zoals Blaosmuziek en D’n Haof, ten gehore. De arrangementen zijn geschreven door internationaal bekende blaasmuziekgrootheden als Hardy Mertens, Peter Kleine Schaars en Albert-John Vervorst. Laatstgenoemde is ook de dirigent van de muziekvereniging uit Zijtaart. In de prachtige liedjes zijn alle klankkleuren van het orkest te horen, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti. Dit is een voorstelling die raakt en omver blaast.

Kaarten voor Oetblaoze kosten € 24,25 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

VEGHEL - Gé Reinders, de Limburgse ambassadeur van de Blaosmuziek staat op zondag 17 februari samen met Muziekvereniging Sint Cecilia uit Zijtaart op het podium in De Blauwe Kei met Oetblaoze. De voorstelling start om 15.00 uur in de Grote Zaal van het Veghelse theater.