Shit or Shine organiseert De 11 met Els

MEIERIJSTAD – Op 4 februari 2024 is het Wereldkankerdag. Een dag waarop wereldwijd aandacht wordt besteed aan de impact van kanker. Op dit moment leven 850.000 mensen in Nederland met de gevolgen van deze ziekte. Tientallen organisaties organiseren activiteiten voor mensen met kanker en hun omgeving. Waaronder de website: www.Shit or Shine.nl. Opgericht door Elsbeth Slippens uit Veghel.

Elsbeth omschrijft Shit or Shine als de plek voor vrouwen met en na kanker die willen werken aan een beter herstel. Met een achtergrond als beweegcoach, leefstijlcoach en remissiecoach wil zij graag alles doen wat kan bijdragen aan het herstel van iemand met kanker. In aanloop naar Wereldkankerdag organiseert Shit or Shine iedere dag van 29 januari tot en met 4 februari om 10.00 uur een ‘Facebook Live met de 11 met Els’. 11 Oefeningen zittend, gevolgd door 11 staande oefeningen.

Gratis training Beter herstel, de 11 met Els
De 11 met Els is een onderdeel van de training Beter herstel na kanker. HIerin vind men 6 gezonde dagmenu’s, 6 happy-opdrachten en 6 video’s de 11 met Els (van licht naar zwaar). Deze kan men gratis aanschaffen tot en met 4 februari via https://shitorshine.nl/wereldkankerdag-2024/

Logo Shit or Shine