Shit or Shine komt voor Wereldkankerdag met de 11 met Els

Veghel – Op 4 februari is het Wereldkankerdag. Voor de derde keer doet Shit or Shine hier aan mee. Want de impact van kanker is groot en daar mag meer aandacht voor zijn. Shit or Shine zet zich op positieve wijze in voor een beter herstel na kanker middels een gratis online magazine. Shit or Shine is te vinden op www.shitorshine.nl en op social media. Het gratis online magazine biedt inspiratie, informatie en motivatie voor een beter herstel na kanker.

De impact na de behandelingen is groot. Om beter te herstellen is je leefstijl belangrijk, zoals je voeding, beweging en je happiness. Speciaal voor Wereldkankerdag voegde Shit or Shine deze 3 belangrijke onderdelen samen tot een training, namelijk Beter Herstel na kanker: 11 met Els.

Online trainingen
Voor Wereldkankerdag worden van de 6 trainingen die er zijn er 3 live verzorgd. En wel Online, op 31 januari, 2 februari en 4 februari. De liggende training, de zittende training en een intensieve workout. Het uitgangspunt is 11 oefeningen in 11 minuten. Dus voor elk wat wils. Je kan je inschrijven via www.shitorshine.nl/wereldkankerdag.

Wat kan er wel
Het onderdeel bewegen krijgt met name aandacht in de week voorafgaand aan Wereldkankerdag. Want bewegen is en blijft belangrijk voor je herstel en je gezondheid. Tijdens de vorige beweegchallenge kreeg Elsbeth Slippens (Els) een aantal keren de opmerking dat het niet kunnen staan of lopen ervoor zorgt dat je niet of minder beweegt. En dat klopt zeker. Voor haar is dat de uitdaging geweest om te kijken naar wat er dan wel kan. Zo is er een 11 minuten-training ontwikkeld met 11 oefeningen die je mee kan doen als je op je bed ligt, op de bank of op een matje. Dat geldt ook voor een training die je volledig zittend uitvoert. Zo kun je toch meer bewegen en werk je op een positieve manier aan je lichaam.

Impact is groot
Elsbeth Slippens, leefstijl- en vitaliteitscoach, woont in Veghel en is zich na het grootbrengen van haar kinderen gaan richten op fysieke vitaliteit. Sinds april 2018 heeft ze haar eigen bedrijf 2Power en werkt van daaruit op maat voor individuele klanten en voor bedrijven. Daarnaast heeft ze al vele jaren een medische interesse in kanker en het herstel daarvan. De impact van kanker in je lichaam en voor jezelf en je omgeving is enorm groot, maar ook fascinerend. Dat een klein verkeerd ontwikkeld celletje dit allemaal kan aanrichten is ongelooflijk. Dat heeft haar gestimuleerd tot het volgen van diverse opleidingen om zo mensen tijdens en na de behandeling van kanker te ondersteunen. Elsbeth helpt graag anderen om in hun kracht te komen en te laten stralen. En dat is hard nodig, want velen weten de weg niet te vinden naar een goed herstel. En daar draagt ze graag haar steentje aan bij.

Logo Shit or Shine