Schorsbos: 'Boeren bruidspaar van 2020 bekend'

SCHIJNDEL - Eindelijk is het zover. Het boerenbruidspaar is ontmaskerd. Niemand minder dan Danielle Verhoeven en Michel van der Valk zijn dit jaar het boerenbruidspaar in SCHORSBOS.

Speurwerk
Door goed speurwerk van de lezers van de Schijndelse lokale media zijn ze zichtbaar gemaakt. Met een loep hebben ze alles bekeken en zo kwam een van de ‘Taarten’ erachter dat de bruidegom een bril op had en deze overeenkwam met Michel van der Valk. De ‘Taart’ is zelf met een smoes naar de winkel gegaan om het te controleren. De tweede goede inzending kwam van Annie Tausch. Deze twee winnaars kunnen deelnemen aan een heerlijk en gezellig ontbijt in de spiegeltent op dinsdag tijdens onze boerenbruilloft.

Boerenbruiloft
De boerenbruiloft valt dit carnavalsjaar op dinsdag 25 februari 2020. Om 11.33 uur start het gezellige boerenontbijt van Jansen en Jansen in de spiegeltent op de markt. Na het officiële gedeelte in Het Spectrum, wordt het onechte bruidspaar (muzikaal) gefeliciteerd in de tent. Iedere carnavalsvierder, jong of oud, met of zonder clubke is welkom. Om deel te nemen aan het ontbijt is een button vereist. Meer info bij harrievanherpen@hotmail.com óf henrietteenwim@hotmail.com.

Danielle Verhoeven en Michel van der Valk