Schitterende Buffelrun in Boerdonk

BOERDONK - De Buffelrun vormde zondag het sluitstuk van een prachtig weekend in Boerdonk. Na muziekevenementen op vrijdag, de kidsbuffelrun en de Fight Cancer Night op zaterdag vond met de Buffelrun op zondag de afsluiting plaats van een prachtig en bovenal sportief weekend. De prachtige nazomerdag deed daarbij een flinke duit in het zakje.

Elke dag kwamen drieduizend sportievelingen naar de kleinste kern van Meierijstad. Boerdonk had plaats ingeruimd voor ruim 35 obstakels die door de deelnemers genomen moesten worden. Hindernissen met veel water. Met een glijbaan bijna aan het einde waarbij je in een grote waterbak plonste en die door veel deelnemers als een van de hoogtepunten werd bestempeld.

Team uit Varsseveld
De Buffelrun in Boerdonk was voor de meesten een verademing. “Ja, we mogen weer”, was een veel gehoorde kreet. Op zo’n evenement had men vanwege covid 19 een jaar extra moeten wachten. Het deelnemersveld kwam dan ook niet alleen uit eigen omgeving. Zelfs een team uit Varsseveld was in de auto gestapt om aan de Buffelrun van Boerdonk mee te doen.