Schijndelse Artiest verovert Carnaval met ‘Kapsalone’

SCHIJNDEL - De lokale apresski artiest Papa Lauda, ook wel Remco Dresen, heeft samen met DJ Act Altijd Larstig en Rob Gas'rop de nieuwe carnavalshit 'Kapsalone’ gelanceerd. Dit nummer, geïnspireerd op het geliefde kapsalon gerecht van de shoarmazaak, is een ode aan de onweerstaanbare trek na een avondje stappen.
Schijndelse Artiest verovert Carnaval met ‘Kapsalone’

Genomineerd
‘Kapsalone’ is niet alleen een hit in de lokale kroegen, maar maakt ook furore op nationaal niveau. Het nummer is genomineerd voor diverse Carnavalskraker wedstrijden, waaronder op dit moment bij Radio JND en 3FM. Na een korte periode van lancering wordt het nummer nu al getipt als de carnavalkraker van 2024. De aanstekelijke melodie en de herkenbare situatie hebben ervoor gezorgd dat het nummer snel populair is geworden en in 12 dagen tijd de 20.000 streams al heeft gepasseerd.

Papa Lauda, een geboren en getogen Schijndelaar, is trots op de impact die zijn nummer heeft. "Het is geweldig om te zien hoe mensen reageren op 'Kapsalone'. Ik had nooit gedacht dat een lied over een simpel gerecht zo'n hit zou worden," zegt Remco Dresen. “Als het refrein wordt ingezet, zingt de gehele tent direct mee.”