Schijndel/DE WIT weet thuiswedstrijd niet te winnen

SCHIJNDEL - Teleurstelling bij spelers, staf en supporters na het verlies met 0-1 zondag in de thuiswedstrijd tegen Union.
De teleurstelling was zo groot omdat de club uit Malden in drie wedstrijden nog geen punten had verzameld en er dus vooraf kansen lagen voor de Schijndelse formatie. Maar Schijndel/DE WIT kon niet echt een vuist kon maken en wist de kansen die de ploeg kreeg op cruciale momenten niet te verzilveren. En dan is het een ongeschreven regel dat de tegenstander dat wel doet. Dit laatste was dus het geval in de 76e minuut van de tweede helft.
Nadat Union de 0-1 op het scorebord had gebracht, had Schijndel/DE WIT weinig te verliezen en zocht volop de aanval, echter zonder het gewenste resultaat.
Schijndel wacht nu een voetballoos weekend, op 29 oktober reist de jonge formatie van Patrick Methorst af naar Boxmeer waar Olympia’18 de tegenstander is.