Röntgenfotografie en echografie voortaan ook mogelijk in Schijndel

SCHIJNDEL - Voor eenvoudige beeldvormende diagnostiek kunnen mensen in Schijndel en de omringende regio voortaan ook terecht in het Medisch Centrum in Schijndel gelegen aan de Steeg 6. Bernhoven opent er per 1 februari kamers voor röntgenfotografie en echografie. Dit is te lezen op de website van het ziekenhuis Bernhoven in Uden.

Het voordeel voor de inwoners van Schijndel en omgeving is dat zij voor deze onderzoeken niet meer naar het ziekenhuis in Uden hoeven. Deze eenvoudige zorg kan gewoon dichtbij huis worden aangeboden. Een reis naar Uden is alleen nog nodig voor de wat complexere zorg.

Openingstijden
Voor röntgenfotografie en echografie kan men in het Medisch Centrum in Schijndel terecht op dinsdag de hele dag en op vrijdagochtend. Afspraken voor echo- en röntgenonderzoek in Schijndel kunnen gewoon via Bernhoven in Uden worden gemaakt. Wie naar Schijndel wil kan dit bij het maken van de afspraak aangeven. Net als in het ziekenhuis is het belangrijk dat de patiënt voor de afspraak in het Medisch Centrum de patiënten pas van Bernhoven en een identiteitsbewijs meenemen.

bron: ziekenhuis Bernrode

Gezondheidscentrum Steeg 6 in Schijndel
Fotograaf: Jan van Oort