RondOMSport met voormalig wielrenner Angelo van Melis en fitnessinfluencer Amber Dresen

Amber Dresen: 'Van de pesters heb ik nooit meer iets gehoord'

 

MEIERIJSTAD - In deze aflevering van RondOM Sport Fitnessinfluencer Amber Dresen en voormalig wielrenner Angelo van Melis. Hij reed grote ronden met toppers als Michael Boogerd en Thomas Dekker, maar het was ook de tijd van de doping. Iets wat Angelo toen nog niet wist.

Een uitzending met twee totaal verschillende sporten en weer acht nieuwe dilemma's. Amber Dresen vertelt over hoe ze andere meiden inspireert met video's over voeding en Fitness. Ze werd jarenlang gepest als kind en viel uiteindelijk meer dan 15 kg af. Een hele transformatie en van de pesters heeft ze nooit meer wat gehoord.

Angelo is ploegleider bij wielervereniging Schijndel. Hij leidt wielrensters op voor de grote wielerploegen en is daar intensief mee bezig. Ook blikt hij terug op zijn eigen wielercarrière.

Verder in de uitzending een padelclinic van Hanneke Ketelaars en dat was nog niet zo makkelijk voor de heren. Ook is er al een suggestie voor een nieuwe clinic bij kickbokser Jordy Beekwilder en daar heeft eene cameraman zich al voor aangemeld. En natuurlijk de een Olympische gast de volgende keer. Kijken dus!!

Bekijk de gehele uitzending via Omroep Meierij op tv en online.

Angelo van Melis en Amber Dresen

 

Van links naar rechts: Angelo van Melis, Amber Dresen, Luuk van Schijndel en Luuk Glaap