RondOMSport met Schaakgrootmeester Twan Burg en kickbokser Jordy Beekwilder: 'Geen New Kids broekje meer voor mij'

MEIERIJSTAD - In deze aflevering van RondOM Sport schaakgrootmeester Twan Burg en kickbokser Jordy Beekwilder. Hij vecht in dezelfde klasse als Rico Verhoeven en mag komende maand in het sportpaleis in Antwerpen aantreden voor een nieuw gevecht.

Een uitzending met twee totaal verschillende sporten en weer acht nieuwe dilemma's. Jordy Beekwilder vertelt over zijn voorbereiding op het aankomende gevecht en over het imago van de sport. Hij vindt Rico Verhoeven een mooi boegbeeld van de sport, maar de grimmige sfeer van het gevecht bij Badr Hari vindt hij zonde van de sport.

Twan Burg is net begonnen aan de nieuwe schaakcompetitie in de meesterklasse. Het is een van de hoogste klasse in Nederland en verdient er daardoor wel wat bij. Verder vertelt hij over zijn speelstijl en het glazen paard dat hij heeft meegenomen.

Verder in de uitzending karttalent Tom van de Biggelaar. Hij is vorig jaar kampioen geworden in zijn klasse en wil uiteindelijk een profkarter worden. Luuk en Luuk gingen bij hem langs op de kartbaan en namen een padelclinic bij Hanneke Ketelaars. Kijken dus!!

Bekijk de gehele uitzending via Omroep Meierij op tv, en online.

Presentatieduo Luuk van Schijndel (L) en Luuk Glaap (R)
Gasten in RondOMSport: Twan Burg (L) en Jordy Beekwilder (R)