Robert ten Brink verrast twee families in Veghel

VEGHEL - Robert ten Brink heeft dit jaar twee Veghelse families een onvergetelijke kerst bezorgd.

In het programma 'All you need' werd Sjoerd Raaijmakers herenigd met zijn zoontje Lucas en zijn vrouw Mira.
Die wonen in de Filipijnen, terwijl Sjoerd bij zijn ouders in Veghel woont en zijn zoontje maar één keer gezien had, kort na diens geboorte 2,5 jaar geleden.

Een uitermate geëmotioneerde Sjoerd Raaijmakers kon zijn ogen bijna niet geloven toen hij door Robert ten Brink werd bezocht die hem kon vertellen dat het eindelijk gelukt was om voor Lucas een paspoort te krijgen zodat hij en zijn moeder de kerst nu in Veghel konden komen doorbrengen.

Vancouver
En Robert ten Brink liet zijn All you need bus nog een tweede keer stoppen in Veghel en dat was bij de familie Broekman aan de Melisselaar in Veghel. Want daar kon dochter Kirsten met haar man en twee kinderen de bus verlaten om kerstmis 2021 door te gaan brengen in Veghel. Kirsten woont in Vancouver en heeft vanwege overstromingen in haar huis het afgelopen jaar enorm veel ellende meegemaakt en was ook superblij nu haar ouders weer in de armen te kunnen sluiten.

55+ show
In ons radio-programma 55+ show (zondag tussen 11.00 en 13.00 uur) reageert de moeder van Kirsten Broekman op de bijzondere gebeurtenis en op alle reacties die het bezoek en de uitzending op televisie vrijdagavond, voor haar en haar gezin betekenen.