RKSV Schijndel boekt eerste competitiezege

BOXMEER - In Boxmeer boekte RKSV Schijndel/DEWIT de eerste overwinning van het seizoen door met 1-3 te winnen van Olympia’18.

Schijndel kwam na een kwartier op voorsprong via een vrije trap op zo’n 20 meter van het doel van Olympia. Thomas Kastelijn wist wel raad met deze kans en schoot de bal over de muur in het doel: 0-1. Schijndel werd sterker en dit resulteerde in kansen. In de 31ste minuut werd Brent Blummel weggestuurd. Zijn schot kon niet goed worden verwerkt, waardoor Brent Timmermans de bal kon terug leggen op Tijn Niemeyer: 0-2.
Na rust zocht Schijndel direct de aanval. In de 49e minuut een geweldige lange bal van Tim Kastelijn, die Brent Blummel oog in oog zette met de keeper van Olympia. Brent tikte vervolgens de bal bekeken over de keeper: 0-3. Vanaf dit moment zocht Olympia meer de aanval. In de 72ste minuut wist Olympia via de binnenkant van de paal de aansluitingstreffer te maken: 1-3.