Rien van der Linden (66) is vanaf nu Ridder

VEGHEL - Rien van der Linden (66) uit Veghel is dinsdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij was onder andere tot 2016 adviseur, bestuurslid en speciaal afgezant bestuur bij Techniek Nederland. Ook was hij van 2000 tot 2014 bestuurslid bij de Vereniging voor Midden- en Kleinbedrijven Veghel.
Rien van der L:inden onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
Fotograaf: Hans Hultermans

De onderscheiding werd opgespeld door burgemeester Kees van Rooij tijdens de nieuwjaarsreceptie van ASIS / VBN op de Noordkade in Veghel.

Verdiensten
Naast voornoemde verdiensten was Van der Linden van 2002-2008 bestuurslid van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen gemeente Veghel. Van 2004-2011 lid overlegorgaan Vereniging van Beveiligingsorganisaties VvBO. Verder van 2015-2023 bestuurslid en afgevaardigd lid Raad van Toezicht Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN)

Techniek Nederland
Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners,
installatiebedrijven en de technische detailhandel en vertegenwoordigd ruim 6.000 bedrijven met bijna 120.000 arbeidsplaatsen. Techniek Nederland maakt technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant.