Reumabeweeggroep De Meierij start met vijfde beweeggroep

SCHIJNDEL - Fitter worden met reuma. Meer bewegen staat ieder jaar weer ver bovenaan in het lijstje. En dat blijkt ook steeds belangrijker voor gezonde mensen, maar helemaal voor mensen met reumatische aandoeningen. Reumabeweeggroep De Meierij is actief op het gebied van bewegen voor mensen met reuma. In 2019 is het aantal beweeggroepen verdubbeld. De Reumabeweeggroep start het nieuwe jaar met een vijfde beweeggroep.

Yoga groep
Ook is gestart met een yoga-groep, gericht op mensen met reuma. Met deze twee beweegvormen blijkt er echt aan een behoefte voldaan te worden. De Reumabeweeggroep stelt dat een weldadige vorm van bewegen, ontspanning én lotgenotencontact is voor mensen met reuma die bij andere beweegvormen vaak tegen teveel beperkingen aanlopen.

Beweeglessen
De warmwater-beweeglessen vinden plaats in zwembad De Molenhey en de yogalessen op een locatie in het Wijbosch. Er bestaat de mogelijkheid om met yoga te starten met een drietal proeflessen. Meer informatie is te vinden op: www.reumabeweeggroepdemeierij.nl.

Beweegles
Fotograaf: Reumabeweeggroep De Meierij