Repaircafé Schijndel gaat weer open

SCHIJNDEL – Eens per 2 weken opent Repair Café Schijndel de deuren om reparaties aan te bieden. De eerstvolgende gelegenheid is op donderdag 11 augustus van 13.30 tot 16.00 uur in ’t Spectrum. In het repaircafé kun je samen met specialisten aan 4 disciplines reparaties verrichten:

Het slijpen van huishoudmessen, scharen, of gereedschap zoals houtbeitels en kettingen van kettingzagen. Er is een fietsenmaker voor het stellen van remmen en versnellingen en repareren van banden en verlichting. Ook kun je er terecht voor textiel herstel- en verstelwerkzaamheden en inkorten van kleding. Elektrische apparaten, zoals strijkijzers, stofzuigers, koffiezetapparaten en lampen repareert men ook. Reparaties zijn gratis. De gebruikte materialen worden wel in rekening gebracht. Een vrijwillige bijdrage stelt men op prijs.

Oproep
Heb je niets te repareren, maar kun je door je specialistische kennis op deze gebieden of een ander vakgebied een bijdrage leveren aan het Repair Café, dan ben je natuurlijk ook welkom.