Record aantal bezoekers voor Theater de Blauwe Kei

VEGHEL - Theater De Blauwe Kei in Veghel heeft het afgelopen seizoen al ruim 62 duizend bezoekers getrokken en dat is een absoluut record. Dat meldde de Blauwe Kei bij de presentatie van het nieuwe programma, begin deze week.

Volgens directeur Harry Vermeulen blijkt de keuze voor de Noordkade een absoluut succes en weten niet alleen bezoekers maar ook theatermakers en impressario´s de weg naar de Noordkade en de Blauwe Kei steeds beter te vinden.
En wat ook een duidelijke trend is, is het thema voedsel. Dat wordt op allerlei manieren duidelijk, niet alleen met festivals zoals Fabriek Magnifique en het nieuwe voedsel-cultuur festival Bijt! dat deze zomer georganiseerd wordt, maar voedsel is ook steeds vaker een daadwerkelijk onderdeel van voorstellingen en evenementen die er in de Blauwe Kei plaatsvinden.

Vanaf woensdag 24 mei, om 17.00 uur, kunnen de Vrienden van de Blauwe Kei alvast kaarten bestellen voor het nieuwe seizoen en vanaf vrijdagmiddag 26 mei start de vrije verkoop van kaarten.