Radio-programma ‘55Plus show’ viert 12,5 jarig jubileum bij Omroep Meierij

MEIERIJSTAD – Zondag 10 maart hebben de makers van het Omroep Meierij radioprogramma ‘55+ show’ een bijzonder jubileum gevierd. Want hoewel Omroep Meierij zelf pas 6 jaar bestaat vierden Hans, Harold en Rik Hultermans het feit dat ‘hun’ radioprogramma precies 12,5 jaar lang te beluisteren was en is.

Op 11 september 2011 was de eerste uitzending van de 55Plus show, toen nog te beluisteren bij Skyline, de lokale omroep van Veghel/Uden. En bij het ontstaan van Omroep Meierij, de lokale omroep waarin TV Meierij en de Los (Lokale Omroep Schijndel) opgingen, is de 55+ show doorgegaan bij de nieuwe lokale omroep van Meierijstad.

Elke zondag, van 11.00 tot 13.00 uur verzorgen de 3 generaties Hultermans een programma voor senioren, “maar waar mensen die jonger zijn dan 55 jaar ook best mogen luisteren”, aldus de makers.

Ter gelegenheid van het koperen jubileum kregen de makers van het radio-programma een bijzondere taart aangeboden, die uiteraard met smaak genuttigd werd tussen-de-bedrijven door, want het radio-programma met vooral veel aandacht voor wat er allemaal gebeurt en wat er te doen is in Meierijstad, moest natuurlijk wel gewoon doorgaan. En wat de makers betreft: op naar het zilveren jubileum.

Tags