Pubquiz, blues en soul bij de Afzakkerij in Veghel

VEGHEL - Aankomend weekend is er bij café de Afzakkerij op de Noordkade weer genoeg te doen. Er staat onder andere een pubquiz op het programma. Ook mag het Veghelse café weer meerdere muziekartiesten verwelkomen. Zoals gewoonlijk komen er veel muzieksoorten voorbij, namelijk poprock, blues en soul.

Vrijdagavond is het eerst tijd voor een pubquiz. Omdat het café op dat moment bezet is vanwege de première van de film over Amy Winehouse wordt er hiervoor uitgeweken naar de Malerij, een andere ruimte op de Noordkade. De muziekvragen van deze pubquiz worden begeleid door de Udense poprockband Hippie District. De quiz begint om 20.30 uur.

Zaterdagavond kom vervolgens de Robbert Duijf Band optreden. Deze bluesband is de winnaar van de Dutch Blues Challenge 2023 en de European Blues Challenge 2024. Zondagmiddag is het de beurt aan de liveact Foul Play COMMITED. Dat is een show vol met soul classics, gebaseerd op de film ‘The Commitments’, over een Ierse arbeidersjongen die soulmuziek weer op de kaart weet te zetten.

Zaterdagavond begint het optreden van de Robbert Duijf Band om 21.00 uur. De liveact Foul Play COMMITED start op zondagmiddag om 15:00.