Prinsen ontbijten bij de Sligro (video)

KUUSSEGAT – Carnavalsprinsen uit heel Meierijstad schoven zaterdagmorgen met een deel van hun gevolg om 11 over 11 bij de Sligrovestiging in Veghel aan een ontbijt. OSR920-DJ Leo van den Boom en blaasorkest Deweljaoo haalde het Prinselijke gevolg met enthousiasme binnen waarna vestigingsdirecteur Rob Derks de carnavalsvoorgangers verwelkomde.

Jeugdige Adjudant Daan
Onder hen was ook een vertegenwoordiging van CV ’t Barrierke uit Mierlo Hout onder aanvoering van Prins Ruud. Deze Ruud van Pinxteren werkt al jaren op het hoofdkantoor van Sligro. Omdat hij het dit jaar tot Prins van ’t Barrierke had gebracht, wilde Ruud dit Meierijstadse feest waarover hij al zoveel had gehoord zelf ook wel eens meemaken. Samen met zijn 12-jarige zoon Daan die zijn Adjudant is. “Op die manier proberen we de jeugd van Mierlo Hout bij het carnaval te betrekken. Zij zijn de toekomst”, aldus de Prinselijke Sligromedewerker.

Roltrapfoto
Het werden twee gezellige doldwaze uurtjes op de Sligro Foodafdeling. Waarbij diverse Prinsen hun lijflied zongen en de hele club in polonaise door de winkel trok. Om aan het eind met een fust bier naar Heikrikkel-Oiver-Paplippel- of ander carnavalsland of gat te vertrekken. Maar niet voordat het hele gezelschap de roltrap op hoste voor een gezamenlijke foto.