Postersale voor het goede doel

VEGHEL - Altijd al een poster van jouw favoriete artiest/voorstelling in huis willen hebben? Dat kan! Op woensdag 20 juli organiseert de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade een postersale in de Koekbouw. De theaterposters zijn op te halen in ruil voor een donatie. Alle opbrengsten gaan naar Kook Kunst Tinks voor een personeelsuitje van de cliënten van SWZ die bij Tinks werkzaam zijn.  

Vrijwillige bijdrage
In de Koekbouw worden woensdagmiddag 20 juli alle posters uitgespreid tussen 14.00 en 17.00 uur. Je kunt de poster(s) uitkiezen en je betaalt wat deze je waard is. Let op: je kunt alleen contant betalen! Alle donaties gaan in een grote spaarpot. De totale opbrengst is bestemd voor Kook Kunst Tinks, om de cliënten die daar werkzaam zijn te verrassen met een gezellig personeelsuitje na twee lastige (corona)jaren.
Proeffabriek
Kook Kunst Tinks is een maatschappelijke onderneming, gevestigd in De Proeffabriek op de Noordkade. Het biedt een leer/werkproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Achter de kookwinkel bevindt zich een atelier waar schilderijen, dienbladen, schalen, kaarsen, schorten, etc. gemaakt worden. Naast het werk in de winkel en het atelier worden er ook andere werkzaamheden gedaan, waaronder de administratie of werkzaamheden bij andere ondernemingen van De Proeffabriek, zoals bij DIS of de koffiebranderij.

SWZ ondersteunt mensen met een beperking in alle fasen van hun leven, om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te doen in de maatschappij. De vraag van de cliënt en zijn mogelijkheden zijn hierbij leidend. SWZ is er voor mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH)