Portret met boodschap in Spectrum Schijndel

SCHIJNDEL - In Spectrum Schijndel is vanaf 25 januari de expositie te bekijken van de cursusgroep Thematisch schilderen en tekenen voor volwassenen van docente Rita van der Laan.

Tijden de lessen stond het thema ‘Portret met een boodschap’ centraal. Met verrassende creatieve oplossingen, technieken en materialen heeft het thema een variëteit aan werken met mooie en vaak ontroerende verhalen opgeleverd.

Het doel van de cursisten was om met een toepasselijke achtergrond een portret van een geliefd persoon of dier te tekenen en/of te schilderen.
De expositie wordt op vrijdag 2 februari om 19.30 uur feestelijk geopend met een dansoptreden van een balletgroep van dansdocente Elmira van Maris-Amirkhanova van Phoenix Cultuur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom!

De expositie is vrij te bezoeken binnen de openingstijden van Spectrum Schijndel. Ook een cursus Thematisch schilderen en tekenen volgen en exposeren? Docent Rita van der Laan geeft wekelijks op woensdagochtend en donderdagavond les in Spectrum Schijndel en instromen kan gedurende het hele cursusjaar. Kijk voor meer informatie over het cursusaanbod op de website: www.phoenixcultuur.nl