Politie vergist zich bij inval in woning

SCHIJNDEL - De politie heeft zaterdagavond 11 november in Schijndel voor een aanhouding een inval in een verkeerde woning gedaan. In de woning was op het moment van de inval een gezin met drie kleine kinderen aanwezig.
Politie vergist zich bij inval in woning in Schijndel

Onderzoek
‘Het onderzoek draait om een persoon die gezocht wordt en waarbij de aanhouding mogelijke risico’s met zich meebrengt. Daarom werd de inval in de woning verricht door de aanhoudingseenheid van de politie. Rond 20.30 uur betraden zij de woning door de voordeur te forceren. Al snel werd echter duidelijk dat we ons vergist hadden. In de woning troffen we een gezin met drie kleine kinderen aan. Zij bleken geen enkele relatie met de gezochte persoon te hebben’, zo laat de politie weten.

Geschrokken
Uiteraard is het gezin hevig geschrokken door wat hen overkomen is. De politie betreurt zeer wat er is gebeurd en heeft haar excuses gemaakt: ‘Wij staan ook in nauw contact met hen over de verdere afhandeling’. Hoe heeft kunnen gebeuren dat de verkeerde woning werd betreden, wordt uiteraard nader uitgezocht.Over het onderzoek en de gezochte persoon wil de politie op dit moment geen informatie kwijt. Duidelijk is dat de gezochte persoon nog niet is aangehouden.(bron: politie.nl)