Phoenix-wedstrijd verlengd tot 1 december

VEGHEL- Phoenix Cultuur heeft de ontwerpwedstrijd voor een vuurvogel verlengd tot en met 1 december 2020. Op deze manier wil Phoenix mensen juist tijdens de huidige extra strenge coronamaatregelen uitdagen om thuis creatief aan de slag te gaan.

De ontwerpwedstrijd is uitgeschreven voor het vijfjarig jubileum van Phoenix Cultuur. Met de wedstrijd worden mensen uitgedaagd om op een creatieve manier een vuurvogel te verbeelden of uit te beelden. Alle vormen, materialen en technieken zijn toegestaan. Of het nu op papier, met hout, klei of textiel is, of juist in muziekklanken, als theaterscene, een film of in een choreografie .... Iedereen is vrij een werkwijze te kiezen, alles kan en niets is te gek.

Tentoonstelling
Alle inzendingen krijgen een plekje tijdens een speciale presentatie op de Noordkade in Veghel. Daarnaast maakt elke deelnemer kans op een workshop op maat voor vijf personen. Inzendingen mogen (samen met het ingevulde wedstrijdformulier) gemaild worden aan info@phoenixcultuur.nl, per post verstuurd worden naar Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel of afgegeven worden bij de infobalie van de Cultuurfabriek op de Noordkade in Veghel.

LEES OOK: Phoenix-wedstrijd: bedenk je eigen vuurvogel