Phoenix Cultuur start gitaarorkest, treden op bij Fabriek Magnifique

VEGHEL – Mensen die gitaarles hebben of al gitaar spelen kunnen zich nu aanmelden bij Phoenix Cultuur. Vanaf zondag 26 mei start het met het begeleiden van een gitaarorkest. Deelnemers kunnen dan vijf keer repeteren, waarna er een optreden op Fabriek Magnifique gepland staat.
Fotograaf: Dana Ruijs

Als lid van dit gitaarorkest leert men samen spelen met anderen én zullen ook de eigen vaardigheden met de gitaar beter worden. Dit zorgt voor nog meer plezier in het gitaar spelen en is een aanvulling op de reguliere gitaarles. Daarnaast hebben deelnemers contact met anderen die dezelfde interesses delen voor de gitaar. De muziek die het gitaarorkest speelt is zeer divers. Oude & nieuwe muziek afkomstig uit Spanje, Brazilië, of popmuziek uit Amerika.

Enthousiaste spelers met een redelijk tot behoorlijk niveau zijn van harte welkom. Auditie doen is niet nodig. Bladmuziek (noten & tabulatuur TABS) worden van tevoren toegestuurd. Bij dit gelegenheidsorkest wordt in vijf repetities toegewerkt naar een concert op festival Fabriek Magnifique. Meer informatie & aanmelden? Ga naar www.phoenixcultuur.nl