Partituren van Ad van de Wetering komen tot leven

SINT-OEDENRODE - In de muziekstudio van de Rooise dirigent en musicus Ad van de Wetering liggen honderden partituren. Daar zitten hele bijzondere en mooie tussen. De partituren komen tot leven tijdens het Podium OpMaatconcert van 27 november in Mariëndael.

De muziekstukken worden gespeeld door verschillende musici: het Arianna-kwintet, Carla van de Wetering, Hanneke van der Velden en Kiny Wenstedt. Ruud Bouman speelt samen met zijn leerling Tobias Klokgieters en klarinettist Mathijs Lemmens speelt samen met Brechje van den Brand

Ad van de Wetering
Als voormalig dirigent van het Roois Gemengd Koor en het Roois Kamerkoor heeft Ad van de Wetering zijn sporen wel nagelaten in de Rooise muziekwereld. Iedere muzikant was dus direct enthousiast om iets uit Ads collectie op te mogen diepen. Het programma is heel gevarieerd. Klassiek werk, modern werk, Piazzolla en klezmer. Het komt allemaal voorbij. Zelfs het Franse chanson zal nog even om de hoek komen kijken.

Het beloofd een persoonlijk, verrassend en intiem concert te worden op zondag 27 november in CC Mariendael. De aanvang is 11.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site rooiskultuurkontakt.nl.

Ad van de Wetering
Fotograaf: Roois Kultuur Kontact