Pak zondagavond je pen en luister naar de 55 Plusshow

MEIERIJSTAD – Heb jij het schrijven met de pen nog steeds in de vingers? Of zijn er dagen bij dat je jouw eigen handschrift niet meer kunt lezen? Kun je sowieso wel wat tips gebruiken om netter te leren schrijven? Houd dan zondag 12 januari tussen 20.00 en 22.00 uur pen en papier bij de hand. Oud-onderwijzer Hein Remmers vertelt dan in de 55 Plusshow over zijn training voor mensen die hun handschrift willen verbeteren. Die geeft hij in Veghel. Je hoeft alleen te noteren hoe je je daarvoor kunt inschrijven.

Verder stellen we de vraag: waarom gaat de bibliotheek in Schijndel twee weken op slot? Gertrude van den Elzen geeft in de uitzending het antwoord.

Top 3 uit 1969
Natuurlijk hoor je zondagavond ook onze vaste onderwerpen. Zoals het Brabants Kwartierke en het Meierijs Verhaal van Antoon Buiting. En wat dacht je van de Lach van Toen en de Top 3 uit Vervlogen Tijden? Die komt deze keer trouwens uit 1969. Net als elke week draaien we muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Wil je meer weten over ons programma? Ga dan naar: https://www.omroepmeierij.nl/55-plusshow.


55 Plusshow
Fotograaf: Harold Hultermans